Induljon A játék - Az alkalmazás ikonja

Induljon A játék

A Happó család

Induljon A játék

Leírás

A Happó család: Induljon a játék alkalmazás csupa szórakoztató tartalommal vár! Fedezd fel a Happók világát, amelyben izgalmasabbnál izgalmasabb játékokat találsz: vezess űrhajót egészen a csillagokig, vagy szervezz vidám táncpartit a vízilovak számára. Az alkalmazás teljesen ingyenes és reklámmentes, így semmi sem zavarhat meg az önfeledt játékban!

・FEDEZD FEL! A Happó Szafaripark sok-sok játékos programmal vár!
・JÁTSSZ! A Happó család soha véget nem érő izgalmakat és mókázást tartogat számodra! 
・ALKOSS! Legyen szó akár színezésről, saját űrhajó építéséről vagy egy bűvészbemutatóról, Happó család: Induljon a játék alkalmazásban sokféleképpen megcsillogtathatod a tehetségedet!

ISMERD MEG A HAPPÓ CSALÁDOT!
Az összes kedvenc karaktered játékra kész! Partiarc Happó a DJ-szett mögött várja, hogy kezdődjön a buli, miközben Bella felkészül a nagy színpadi mutatványra! Doc Happóval őrült kísérletezésbe kezdhetsz, Strikerrel vagy Fixittel pedig egy egész focipályát megépíthetsz! És ez csak a vízilóhegy csúcsa! A Happók készen állnak, és csak rád várnak!

FEDEZD FEL A HAPPÓ SZAFARIPARKOT!
A Happó Szafariparkban hét különböző helyszín található. Szeretnél a színpad csillaga lenni? Dobj össze Bellával egy bűvészbemutatót, és nyűgözd le a közönséget! Mit szólnál egy kalózhajóhoz, amellyel elásott kincseket kereshetnél? Kapitány Happó a fedélzeten vár az indulásra! Titkos laboratóriumok, mókás bulik és még sok-sok hely vár felfedezésre – a Happó család kifogyhatatlan a meglepetésekből és a játékokból!

Az alábbi 7 helyszín vár felfedezésre:
 • Táncparkett
 • Színpad
 • Futballstadion
 • Kísérleti labor
 • Indulásra kész űrhajó
 • Kalózhajó
 • Mozi

NÉZD MEG A HAPPÓ CSALÁD EPIZÓDJAIT
Szeretnél együtt mozizni kedvenc szereplőiddel? A Happó család mókás tagjai ott lesznek veled! A moziban mindennap első sorból nézheted a kék vízilovak kalandjait kedvenc szereplőid társaságában. Az epizódválaszték rendszeresen frissül, ezért időről időre látogass vissza, így képben lehetsz az újdonságokkal!

ÚJ JÁTÉKMÓDOK
A buli soha nem érhet véget Happóékkal! Az alkalmazás időről időre új epizódokkal és játékmódokkal frissül.

A Happó család: Induljon a játék sok-sok élményt tartogat: ez az egyetlen hely, ahol nap mint nap újdonságokra számíthatsz, és a régi és új rajongók együtt játszhatnak mindenki kedvenceivel, a kék vízilovakkal.

Képernyőfelvételek