Make and Race - Az alkalmazás ikonja

Make and Race

Tom és Jerry

Make and Race

Leírás

ÁLLJ A STARTVONALHOZ... VÁLASZD KI A KEDVENC BOOMERANG-RAJZFILMEDET!
A játék építés és vezetés közben garantáltan biztonságos szórakozást kínál a család apraja-nagyja számára! De ki versenyezzen kivel? Válassz az alábbi nagy kedvencek közül:

・Scooby-Doo és Vilma
・Tom és Jerry
・Stunt Happo és Bella, a Balerina Happo
・A Flúgos futamból Penelope Pitstop, Dick Dastardly és Muttley
・Tapsi Hapsi és Csőrike

KÉSZÍTSD EL A SAJÁT EGYEDI VERDÁDAT!
A Make and Race játékban nem csak a versenyzésé a főszerep: az autót is meg kell építened kedvenc Boomerang-szereplőiddel! Vajon hányféleképpen tudod összeállítani álmaid verdáját? Indulhat a verseny?

VÁLASSZ KI EGY KASZNIT
Milyen autóra vágysz? Egy kompakt kis verdára vagy egy masszív hordóra négy kerékkel? Tiéd a döntés!

VÁLASZD KI A KEREKEKET
Ismered a mondást? Ami kerek, az gurul! Mixelj össze bicikligumit, fánkot és körfűrészt, vagy bármilyen kerek tárgyat, amit találsz! Találd meg azt a megoldást, ami legjobban tetszik neked!

ÚJ FÉNYEZÉS
Fényes kék járgányra vágysz, vagy inkább menő pink kabrióra? Válassz a szivárvány minden színéből, és fújd le az új verdádat a kedvenceddel!

JÖHET A DÍSZÍTÉS
Dekoráld ki autódat villámokkal, szívecskékkel, elektromos gitárral, hatalmas motorokkal, lángokkal, vagy amit még találsz! Akár kedvenc szereplőid képét is ráragaszthatod! Versenyzés közben tuningpontokat is szerezhetsz, amelyek beváltásával még viccesebb dekorációkra tehetsz szert.

KEZDŐDJÖN A VERSENY!
Ha kész a verdád, irány a versenypálya! Versenyezz a már jól ismert Boomerang-szereplőkkel, és közben kerüld ki az akadályokat, hogy megszerezd az első helyet!

Képernyőfelvételek